Univerzitet Metropolitan Logo

Project Management Championship

januar 26, 2015

 

Svetska organizacija za upravljanje projektima – IPMA organizuje projekat pod nazivom “Project Management Championship“, koji će se u Srbiji realizovati prvi put u martu 2015. godine na Fakultetu organizacionih nauka. Project Management Championship je prvo studentsko nacionalno takmičenje u upravljanju projektima i bazira se na kompetencijama u upravljanju projektima.

Sastoji se od dva odvojena dela – kvalifikacione runde i finala. Kvalifikaciona runda će biti održana 1. marta u prostorijama Fakulteta Organizacionih nauka, i podrazumeva test sa 100 pitanja koji tim studenata rešava na računaru. Prvoplasiranih 6 timova na osnovu rezultata web testa dobijaju mogućnost da se takmiče u finalu. Finale će biti organizovano 7. marta i realizuje se kroz rešavanje poslovnog problema u formi projektnog plana.

Pobednik prvog studentskog nacionalnog takmičenja dobiće mogućnost da predstavlja Srbiju na prvom Svetskom takmičenju za upravljanje projektima u Viljnusu. Takođe, pobedničkom timu biće omogućene pripreme za takmičenje. Prijava za učešće na takmičenju će trajati od 15. januara do 15. februara 2015. Sve informacije o samom takmičenju, kao i načinu prijave možete videti na zvaničnoj stranici projekta http://pmchampionships.com/countries/serbia/.

 

 

 

Video

 

https://www.youtube.com/watch?v=vNR_4INRJeg

 PM_Champs_Pos_logo

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *