Univerzitet Metropolitan Logo

Plaćena stručna praksa u Brazilu

3 фебруара, 2015

Brazil

Plaćena stručna praksa u kompaniji Tramontina u Brazilu

Global Talent je program stručnih praksi u inostranstvu koji studentima i diplomcima pruža priliku za profesionalno iskustvo i lični razvoj u multikulturalnom okruženju radom u kompanijama i institucijama širom sveta. U sklopu programa izdvajamo praksu u kompaniji Tramontina u Brazilu.

Cilj kompanije Tramontina je pronalaženje i obuka svojih budućih zaposlenih. Kompanija želi da mlade i talentovane ljude osposobi za rad i da im približi svoju kulturu poslovanja. Suština ovog programa jeste provesti određeno vreme sa zaposlenima, raditi u pet različitih fabrika u Brazilu i videti kako sve funkcioniše. Kada se obuka završi, student počinje sa dvomesečnim probnim radom u svojoj matičnoj zemlji, i ukoliko rezultati budu zadovoljavajući, postaje menadžer lokalne prodaje u Tramontina kompaniji u svojoj zemlji. Takođe, od studenta se očekuje da istraži domaće tržište za eventualno širenje kompanije.

 

Radno vreme od 08h do 15h radnim danima
Plata 500$
Trajanje prakse od 12 do 16 nedelja

 

Uslovi prijave za praksu:

  • Studenti i diplomci do 30 godina

  • Znanje engleskog jezika

Ukoliko želite da se dodatno informišete o ovoj ili sličnim praksama, kao i da se prijavite za istu, to možete učiniti popunjavanjem prijave na sajtu.

Nakon prijavljivanja, bićete kontaktirani u narednih 48h.

Sve informacije možete dobiti i preko sledećeg kontakta:

Nikola Bokan

Potpredsednik za globalni program stručnih odlazećih praksi

Mob: +381.63.14.54.484

E-mail: nikola.bokan@aiesec.net

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.