Univerzitet Metropolitan Logo

Na Univerzitetu Metropolitan održan je sastanak predsednika AIESEC-a sa članovima AIESEC-a Srbije

17 новембра, 2014

Na Univerzitetu Metropolitan u sredu 12.11. održan je sastanak svih članova AIESEC-a Srbije, na kojem je prisustvovao predsednik AIESEC-a na globalnom nivou, Vinicius Tsugue. Jedinstvenu priliku da čuju lidera najveće svetske studentske organizacije imali su članovi AIESEC-a iz 7 gradova Srbije, koji su svojim prisustvom upotpunili njegovu posetu Beogradu.

 

Vinicius je u svom govoru istakao važnost proaktivnosti mladih ljudi i njihov značaj u rešavanju društvenih problema danas. „Svet je pun onih koji se žale. Lepota AIESEC-a je u tome što mi zaista menjamo nešto.“ – istakao je mladi Brazilac. Viniciusa Tsugue-a danas očekuje sastanak u Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, kao i svečano otvaranje Konferencije Novih Lidera u Narodnoj banci Srbije.

 

Osim govora glavnog gosta, članovima se obratio i predsednik AIESEC-a Srbije, Petar Atanasovski, koji je istakao napredak ove studentske organizacije u Srbiji i podršku koju ona danas ima od strane vladinog i nevladinog sektora zbog svojih rezultata.

 

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 120 zemalja, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.