Univerzitet Metropolitan Logo

Konkursi

Put ka uspešnoj karijeri jeste i put dobre informisanosti o konkursima i svim dešavanjima koja vas mogu navesti da usavršite sebe i napravite prve korake ka profesionalnom uspehu.

Potrudićemo se da budemo u toku sa svim konkursima koji potiču iz ministrarstva i drugih državnih organa, kao i izvora koji potiču iz Evropske Unije i ostalih međunarodnih organizacija. Linkovi vode ka aktuelnim konkursima, ali i onim koji su prošli kako bi imali uvid u što veći broj konkursa koji ćete pratiti u budućnosti. Konkursi su kako vezani za smerove na Univerzitetu Metropolitan tako i za ostala zanimanja. Ukoliko naiđete na konkurs koji nemamo u bazi, pošaljite nam ga. Za sva pitanja o konkursima kontaktirajte člana parlamenta vezana za ovu temu.

 

 

1. http://www.ssb.org.rs/vesti/26-nove-stipendije

Kontext

Savez studenata Beograda u saradnji sa školom za strane jezike ‘Kontekst’ raspisuje konkurs za dodelu 21. besplatne stipendije za učenje stranih jezika.

Pravo da konkurišu imaju svi studenti visokoškolskih ustanova, čiji je osnivač Republika Srbija i svoju delatnost obavljaju na teritoriji grada Beograda, koji studiraju isključivo po Bolonjskom režimu i koji su ostvarili više od 60 ESPB (tokom dosadašnjeg studiranja).

 

2. http://www.ssb.org.rs/vesti/10-stipendija-ito-fondacije-za-skolsku-2013-2014godinu

rektorat-beograd

Univerzitet u Beogradu dobio je na raspolaganje jednu stipendiju japanske Fondacije ITO za školsku 2013/2014 godinu (master ili pre-doctoral program).

Osnovni uslovi za odobravanje stipendije su sledeći:

• Kandidat mora biti nominovan od strane Univerziteta u Beogradu;

• Kandidat mora biti državljanin Republike Srbije  (što dokazuje Uverenjem o državljanstvu) koji namerava da na nastavu na odgovarajućoj instituciju u Japanu kao student ili istraživač na poslediplomskom nivou započne od jeseni 2013.  godine.  Oblast istraživanja nije ograničena;

• Kandidat mora imati visok uspeh na studijama i visoke lične kvalitete, a takođe i potrebu za finansijskom pomoći;

• Kandidat mora po dolasku u Japan kao primalac stipendije ITO fondacije prisustvovati orijentacionom sastanku;

* Bilo bi poželjno da kandidat u određenom stepenu (“to some degree“) govorii čita japanski, ali to nije obavezno.

 

3. http://www.ssb.org.rs/vesti/25-activiraj-se

you-make-my-heart-smile

Misliš da svi u društvu treba da imamo jednake mogućnosti? Želiš da doprineseš da deca ometena u razvoju i bez roditeljskog staranja imaju detinjstvo kao što je bilo tvoje? Student si i imaš nekoliko slobodnih sati nedeljno?

Pozivamo te da postaneš volonter na humanitarnomprojektu “ACTiviraj se” studentske organizacije AIESEC.

Nije važno štastudiraš ako želiš da budeš human. Izmami osmeh na dečijem licu i obezbedi sebi nove lepe uspomene. Ovo je jedinstvena prilika da stekneš praksu, a uz to svojim primerom pokažeš da u društvu u kome živimo svi treba da budemo jednaki.

 

4. http://www.ssb.org.rs/vesti/24-profesionalna-obuka-spasioca

spasioci

Obaveštavamo sve zainteresovane kandidate da će naredna spasilačka obuka prvog stepena biti održana u periodu od 02.03.2013. do 19.03.2013. godine, na bazenu sportskog centra Vračar u Beogradu. Ulazni test se može uraditi najkasnije 26.02.2013.godine.

Prođite obuku spasioca sa najiskusnijim instruktorima u Srbiji. Decenijsko iskustvo čini ovaj tim najiskusnijim, međunarodno-licenciranim, visoko osposobljenim kao i najbolje opremljenim za kvalitetnu obuku spasiličkih kadrova.

 

5. http://www.ssb.org.rs/vesti/27-ebec-beograd-beogradski-dani-inzenjera-

ebec

Ove godine, od 7. do 11. marta na Mašinskomi Tehnološko-metalurškomfakultetu, šesti put za redom održaće se EBEC Beograd – Beogradski Dani Inženjera, u organizaciji lokalne BEST grupe Beograd. Osim što je mladim inženjerima omogućena prilika da pokažu svoje znanje i veštine u okviru takmičarskog dela, po prvi put organizovan je i edukativni program kako bi se mladima pružilo dodatno obrazovanje na polju neformalnih veština i aktuelnih inženjerskih tema.

 

6. http://www.ssb.org.rs/vesti/23-global-leaders-summit

gls-logo

 

AIESEC Srbije vas poziva na jednodnevnu konferenciju o liderstvu i doživotnom učenju, kao alatu za formiranje lidera. Konferencija će biti održana 18. Februara 2013 u Kolarčevoj zadužbini u Beogradu, s početkom u 9h.

Na konferenciji Lead by Learning imaćete priliku da čujete nešto više o liderstvu, volonterizmu, učenju na radnom mestu, kako kompanije ulažu u znanje. Moći ćete da saznate i nešto više o školama budućnosti od reformatora sistema obrazovanja Velike Britanije.

 

7. http://www.ssb.org.rs/vesti/21-dani-karijere-program-podrske-za-upis-na-fakultete

POZIV STUDENTIMA UNIVERZITETA U BEOGRADU  za volontiranje u realizaciji Dana karijere u okviru – PROGRAMA PODRSKE ZA UPIS NA FAKULTET-

 

8. http://www.ssb.org.rs/vesti/29-budi-i-ti-it

budi-i-ti-it

Student si završne godine?

Apsolvent ili diplomac?

Želiš posao u svojoj struci?

Udruženje studenata tehnike Evrope BEST – Beograd će u saradnji sa kompanijom INFOBIP organizovati prezentaciju, na kojoj će kompanija predstaviti svoje aspekte poslovanja i konkurs za otvorenih 12 radnih mesta.

 

9. http://www.konkursi.rs/

Spisak svih aktuelnih konkursa.

 

—10. http://www.rrasrem.rs/?page_id=21

Spisak svih aktuelnih konkursa.

 

11. http://www.gradjanske.org/page/competitions/sr.html

Spisak svih aktuelnih konkursa.

 

12. —http://www.najstudent.com/nagradni-konkursi/

Spisak svih aktuelnih konkursa.

 

13. http://www.iserbia.rs/konkurs-konkurs-za-projekte-51/

Konkurs za sufinansiranje projekata iz oblasti sporta i omladine.

Pokrajinskom Skupštinskom odlukom o budžetu APV za 2012. godinu (“Službeni list AP Vojvodine”, broj 23/11) planirana su sredstva za sufinansiranje projekata iz oblasti sporta i omladine od interesa za AP Vojvodinu u ukupnom iznosu od 204.424.000,00 dinara.

 

14. —http://www.infomladi.me/index.php?IDSP=20268&jezik=lat

http://www.infomladi.me/index.php?IDSP=20163&jezik=lat

Konkursi za projektne od strane Ambasade Norveške.

 

15. http://www.najstudent.com/praksa/Eve-Creative-doo-italijanska-firma/Beograd/711/

Eve Creative doo nudi staž zainteresovanim studentima koji bi da nauče da primenjuju stečena teorijska znanja iz oblasti marketinga i trgovine.

Kriterijumi za prijavu:

  • Zavrsna godina fakulteta/ više škole ili apsolventi,

  • Znanje engleskog / italijanskog jezika,

  • Korišćenje osnovnih informatičkih sistema.

 

16. http://www.najstudent.com/stipendije-za-projekte/

Stipendije za projekte, istraživanje, studijske boravke….